Velux Dakramenvelux.png

 

Tuimelvensters

Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De innovatieve bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. U heeft een fantastisch uitzicht als u staat en als u zit.
 

Uitzettuimelvensters

Opent traploos tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde
Ongehinderd uitzicht
Kan 180° om zijn as tuimelen (schoonmaakstand) 
Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.
 

INTEGRA® dakramen

Op afstand te bedienen dakramen
Elektrisch (op netstroom of zonne-energie)
Voor frisse lucht, een optimaal wooncomfort en veiligheid
Wilt u ultiem wooncomfort? Dan zijn de op afstand te bedienen VELUX INTEGRA® dakramen het antwoord. Deze dakramen worden geleverd met een VELUX INTEGRA® wandbediening. Hiermee bedient u uw VELUX INTEGRA® dakraam. De standaard regensensor sluit uw dakraam tot op de ventilatiestand bij de eerste druppels regen. Zo weet u zeker dat uw interieur niet nat regent wanneer u ventileert.